Hatay'ın verimli topraklarında yetişen, tam mevsiminde toplanan narlar, nar ekşisi yapımı için tanelerinden geleneksel yöntemler kullanılarak ayrılır, suyu çıkartılır ve odun ateşinde koyulaşana kadar pişirilir. Konsantre bir üründür. Az miktarda kullanılması tavsiye edilir.
İçindekiler: Nar Suyu Konsantresi
Nasıl Saklanmalı: Güneşten uzak, serin ve kuru yerde saklayınız.
Raf Ömrü: 1 Yıl
Enerji (kj/kcal): 1298 kj/309kcal
Yağ (g): 0
Karbonhidrat (g): 72,4
Protein (g): 1,1
Lif (g): 0,92
Tuz (g): 0
Doymuş yağ (g): 0
Meyvenin kendi muhteviyatında bulundurduğu şeker (g/kg): 58,18
Internet Explorer tarayıcısının 9.0 ve daha eski sürümlerini desteklememekteyiz. Web sitemizi doğru görüntüleyebilmek için tarayıcınızı güncelleyebilirsiniz, güncelleyemiyorsanız başka bir tarayıcıyı ücretsiz yükleyebilirsiniz.