Hatay'ın bereketli Amik Ovası'ndan ve binlerce yıllık zengin mutfak kültüründen doğan en otantik lezzetleri sizin için bu gurme sepette bir araya getirildi. Geleneksel yöntemlerle, "Geçmişten Geleceğe Lezzetler" felsefesiyle ve Teofarm çiftliklerinin doğallığıyla hazırlanan bu özel paket, sizi Antakya'nın verimli bahçelerinden sofralarına uzanan eksiksiz bir gastronomi yolculuğuna çıkaracak.
Tuzlu kilerliklerden meşhur tatlılara, kahvaltılıkların yıldızından özel tahıllara ve doğal bakıma kadar bu sepet, Hatay'ın ruhunu ve bereketini eksiksiz bir şekilde yansıtıyor.
Sepet İçeriği:
Teofarm Naturel Birinci Zeytinyağı (500 ML): Hatay'da yetişen karamani, haşabi, savrani, sarı topak ve halhali gibi birinci kalite zeytinlerin sıkılması ile elde edilir. Renginin berrak olmaması ve dibinde tortu oluşması doğallığının bir kanıtıdır.
Teofarm Hatay Nar Ekşisi (345 GR): Tam mevsiminde toplanan narların taneleri geleneksel yöntemlerle ayıklanır, suyu çıkarılır ve odun ateşinde koyulaşana kadar pişirilir. Bu konsantre lezzeti az miktarda kullanmanız yeterlidir.
Teofarm Domates Salçası (680 GR): Teofarm çiftliğinde yetişen olgunlaşmış, etli ve kırmızı salçalık domatesler Hatay usulü kaynatılıyor, tuz ilave ederek sıcak dolumla kavanozlanıyor.
Teofarm Biber Salçası (680 GR): Mevsiminde toplanan biberler ayıklanıp güneşte kurutuluyor ve tuz ekleyerek hazırlanıyor. (Acı ve Tatlı biber seçeneği ile).
Teofarm Amik Ovası Firik (800 GR): Bereketli Hilal Bölgesi’nde bulunan Hatay’daki Teofarm çiftliğinde üretimini yapılan firik, henüz yeşilken toplanan başakların yakılıp tütsülenmesiyle elde edilir. Firik pilavı Hatay sofralarının vazgeçilmezidir.
Teofarm Halhali El Kırması Zeytin (470 GR): Hatay yöresine ait meşhur halhali zeytinleri, en olgun dönemlerinde toplanır ve sadece suda bekletilerek doğal yöntemlerle tatlandırılır.
Teofarm Kahvaltılık Toz Zahter (200 GR): Kurutulmuş zahter, karpuz çekirdeği, menengiç, kişniş, bulgur (gluten içerir), rezene, toz biber, kimyon, tuz, kavun çekirdeği ve limon tuzundan yapılan geleneksel kahvaltılık toz zahter.
Teofarm Ceviz Reçeli (450 GR): Hatay’ın en çok aranan lezzeti olan ceviz reçeli, bahar aylarında toplanan ham cevizlerden zahmetli ve geleneksel yöntemlerle hazırlanır.
Teofarm Hatay Kıtır Kabak Tatlısı (460 GR): Antakya'nın en meşhur tatlısı. Bal kabakları kirece yatırılarak elde edilen bu kıtır lezzet, 100 g’da 55 g meyve ile hazırlanmıştır (Toplam şeker miktarı, 100 gr'da 68 gramdır).
Teofarm Kömbe (160 GR): Yerel baharatlar ve özel tatlandırıcılar kullanılarak uzun yıllardır Antakya'da yapılan, damaklarda iz bırakan leziz bir kurabiye çeşididir.
Teofarm Doğal Defne Sabunu (Tekli): Kekiğin antiseptik özelliği, zeytinyağı ve defne yağının saf ve besleyici içeriği ile buluştu. %100 doğal, fabrikasyon olmayan sabunumuz, cildinizin sağlığı için üretildi.
Internet Explorer tarayıcısının 9.0 ve daha eski sürümlerini desteklememekteyiz. Web sitemizi doğru görüntüleyebilmek için tarayıcınızı güncelleyebilirsiniz, güncelleyemiyorsanız başka bir tarayıcıyı ücretsiz yükleyebilirsiniz.